Flytt Stockholm

TEXAB är en flyttfirma som erbjuder alla tjänster inom flytt, lokalt, inrikes, utrikes och kontorsflyttar.

IMGP0489

Företaget startades 1987 och har under åren genomfört tiotusentals flyttuppdrag av de mest skiftande slag. Allt från lokala flyttuppdrag i närområdet till flytt av musikstudios inom Europa, flyglar till USA, biblioteksflyttar, laboratorieflyttar, flyttar av stadsdelsnämnder, skolor m.m.

Vi har som grundfilosofi att inget uppdrag är omöjligt samtidigt som kunderna ska känna ett mervärde när man anlitar oss för sin flytt, en flyttfirma att lita på. Ett mervärde som baseras på kvalitet och ansvar.

Vi eftersträvar alltid att lämna ett korrekt fast pris, varför vi föredrar att göra kostnadsfria besiktningar innan ni som kund bestämmer om vi får uppdraget.

Endast vid mindre uppdrag timdebiterar vi, alternativt per kubikmeter vid fjärr/europa/översjöflyttar. Efter samtal med er, där vi frågar om hisskapacitet, antal trappor, speciellt ömtåliga saker m.m. sätter vi ihop ett lämpligt arbetslag, alternativt så mailar ni in er förfrågan. Vill ni ha packning utför vi denna med speciellt utbildade packmästare.

Flyttstädning? Självklart erbjuder vi också det. Utnyttja RUT-avdraget och betala halva kostnaden. För flyttar inom Sverige gäller de allmänna konsumentvillkoren BOHAG 2010 som ger ett grundskydd. Särskilt värdefulla föremål med värde överstigande ett halvt basbelopp kan tilläggsförsäkras om så önskas.

Vi är ombud för försäkringsbolaget If skadeförsäkring.

dmssveriges-akeriforetag