Inrikesflytt

TEXAB är ett av Sveriges Gasellföretag vilket bland annat innebär god tillväxt och sunda finanser under en rad år. Förutsättningarna för tillväxt skapas genom kontinuerlig utbildning av personalen enligt fastställd utbildningsplan.

inrikes-flytt

Bilarnas skick och utrustning kontrolleras och uppdateras ständigt. Det äldsta fordonet i fordonsflottan är av årsmodell 2003, vilket innebär att alla företagets fordon väl svarar upp till de miljökrav som numera återfinns överallt i Europa.

Försäkringsavtal för bohagsflyttar inom Sverige, Bohag 2010, gäller, och vi har erforderliga tillstånd för godstrafik mm. De flesta inrikestransporter utförs med egna bilar. Kör vi inte själva, ordnar vi genom vårt breda kontaktnät med av oss kontrollerade kollegor, att ditt bohag kommer fram vid en bohagsflytt.

Vi har egna kontor och terminaler på platserna Stockholm, Göteborg och Skåne (Ängelholm) där vi ombesörjer eventuell mellanlagring samt packning av gods och bohag. Vi erbjuder avgångar varje vecka av oemballerat gods och bohag mellan Stockholm – Skåne – Göteborgs regionerna.
Genom samarbete med väletablerade Norrlands åkerier täcker vi även in de norra delarna av Sverige.

Flyttstädning? – självklart erbjuder vi det. Läs mer på sidan Flyttstädning.

Läs gärna våra tips och råd inför flytten för att minska risken för skador, förseningar och extra kostnader.

di_gasellsveriges-akeriforetag